``

Opplev det beste av hva Svalbard har å tilby om sommeren: Isbreer, fotturer, dyreliv og nye venner som også er eventyrlystne. Alltid med en erfaren arktisk naturguide ved deres side. Nyt årets lyseste dager på verdens nordligste ekspedisjonshytte, like ved den imponerende Nordenskiöld-breen. Drøm deg bort i villmarken på komfortable og lekre Isfjord radio Adventure Hotel, ytterst på Svalbards vestkyst.

Fredag
5 dager
Juli-september
Min. 4 deltakere
Måltider inkludert
Nordenskiold Lodge og Isfjord Radio
Min. alder 12
per person 49.990 nok
Next departure 5th Jul 2024

5 dagers vandring fra Longyearbyen til Isfjord Radio Adventure Hotel. Opplev Spitsbergen om sommeren med fottur gjennom nydelige Nordenskiöldland. Vi går fra Longyearbyen, over fjellene og gjennom dalene til Colesbukta og Barentsburg. Etter en natt i den gamle russiske gruvelandsbyen, fortsetter vi vestover til den avsidesliggende radiostasjonen Isfjord Radio.

08.-09. AUG & 12.-16. AUG
5 dager
august-september
Min. 4 deltakere
Måltider inkludert
Telt og Isfjord Radio Adventure Hotel
Min. alder 18
per person 29,990 nok
Next departure 5th Aug 2024

Bli med på en unik overnattingstur til Nordenskiöldbreen! Denne uken tar vi deg med langt bort fra Longyearbyen, og inn i selve hjertet av det arktiske landskapet. Nordenskiöld Lodge ligger vakkert og skjult i morenen like foran den mektige Nordenskiöldbreen. Her er det hverken innlagt vann eller elektrisitet, men med akkurat passelig komfort til ekspedisjonhytte å være. På programmet står blant annet brevandring, fjelltur og kajakkpadling. I tillegg til mye kos i og utenfor hytta.

mandag
4 dager
juli-september
Min. 4 deltakere
Måltider inkludert
Nordenskiöld Lodge
Min. alder 15
per person 29,990 nok
Next departure 1st Jul 2024

Velkommen til verdens nordligste kommersielle overnattingshytte. Gjemt i bremorenene ligger vår nydelige Nordenskiöld Lodge. Her kan du tilbringe dagene dine med fotturer på isbreen eller padle mellom isbreis, sel og hvithval. Her, høyt oppe i Arktis, langt unna all trafikk, kan du virkelig nyte den arktiske stillheten.

fredag
3 dager
juli-september
Min. 4 deltakere
Måltider inkludert
Nordenskiöld Lodge
Min. alder 15
per person 24,990 nok
Next departure 5th Jul 2024

Dette er turen for de som ønsker en litt annerledes turopplevelse i det vakre landskapet på Svalbard. Bli med vår erfarne guide på en dagstur opp i fjellene rundt Longyearbyen.

På forespørsel
4-5 timer
Mai-oktober
Min. 4 deltakere
Lunsj inkludert
Min. alder 10
per person 1.590 nok
Next departure 29th Jun 2024
Lukk

KONTAKT OSS

Fyll inn informasjon og vi tar kontakt med deg innen 1 virkedag.

  • DD dot MM dot YYYY
  • DD dot MM dot YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
1 1 1 11111